Languages

  • English
  • Suomi

Tuotteet

Valmistus

Lasikuitu- ja hiilikuitosien, sekä muottien valmistusta, sekä polyesteri-, että epoksimateriaalilla. Myös kenno- ja vaahtoydinrakenteet. Toimitamme avaimet käteen projekteja tai puolivalmisteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Valmistamme malleja ja muotteja, mutta tarpeen mukaan voimme käyttää myös asiakkaan omia muotteja.

Esimerkkejä erilaisista SBC:n asiakkaille valmistamista osista: Formula 3 koripaneelit, aerodynamiikkosat ja siivet, offroad autojen koripaneelit ja luukut, korin ja konehuoneen osat katuautoihin, moottoripyörien ja mopojen katteet.

Vauriokorjaukset ja osien modifiointi

Lasikuitu- ja hiilikuitusien vauriokorjaukset ja osien modifionti, sekä polyesteri, että epoksimateriaaleilla. Myös kenno- ja vaahtoydinrakenteiden korjaus ja modifiointi.

Esimerkkejä SBC:n korjaamista ja modifioimista osista: Formula-autojen koripaneelit, aerodynamiikkaosat, offroad autojen koripaneelit, moottoripyörien katteet.

Komposiittimateriaalit ja tarvikkeet

Jos haluat tehdä työn itse, meiltä saat materiaaleja ja tarvikkeita: eposkihartsit ja kovetteet, lasikuitu- ja hiilikuitukankaat, gelcoatit, irroitus- ja karhennuskankaat, imuhuovat, alipainesäkkimateriaalit.